De provincie vraagt jouw mening

logo_provincie_noord_brabantDe provincie Noord-Brabant vraagt de burgers om hun mening te geven over schaliegas. Zo kunnen zij de adviestaak goed onderbouwd uitvoeren.
Je doet mee aan de discussie door één van de vier onderwerpen te kiezen en daar je mening over te geven. De onderwerpen zijn; energie, economie, milieu en veiligheid.

Via twitter kun je je mening ook laten horen door #schaliegasNB aan de tweet toe te voegen.

Dus laat je horen en geef je mening op de site van de provincie!

Comments

 1. Maarten Pieters says:

  Schaliegas niet doen, de risico ‘s voor de drinkwaterwinning zijn onvoldoende in beeld.
  We hebben de afgelopen 30 jaar miljarden geïnvesteerd in het schoonmaken van onze vervuilde bodem en grondwater. Dat hebben we o.a. gedaan om ons drinkwatervoorziening voor toekomstige generaties veilig te stellen. Dan is het onlogisch om nu het risico te nemen onze drinkwatervoorraad blijvend te verontreinigen.

  Laten we in plaats van de inzet van fossiele energiebronnen op te rekken alles op alles zetten om de infrastructuur voor hernieuwbare decentrale energieopwekking te realiseren.

 2. Pam Smits says:

  Heel erg dat er niet geïnvesteerd wordt in Wind en Zonneenergie en dat deze regering zo dom en verblind is door hebzucht dat ze zulke vervuilende en schadelijke energiewinning overwegen en uiteindelijk door zullen drijven puur uit geldgewin. En onze kinderen opzadelen met de gevolgen hiervan . Wel de mond vol hebben over de problemen met de pensioenen dat we dat niet door moeten schuiven naar ons nageslacht maar zulke ingrijpende milieuproblemen, ach ja dat levert op de korte termijn geld op voor de regering. Raar dat er dan niet gesproken wordt over het doorschuiven van problemen.Maar ja ook dit is weer een echt VVD standpunt. Helaas zie je hier weer eens dat het het geld is wat regeert.

 3. In case you have Growth Seashore hack for iOS or Android , you need
  to enter your recreation NAME in clear text field beneath first one.

Speak Your Mind

*